Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam en in ons energieveld. Elk chakra heeft zijn eigen functie en werking op lichaam, ziel en geest. De chakra’s zijn met elkaar verbonden door de energie die door ze heen stroomt. Ook maken ze verbinding met de meridianen. Door een chakra balancing wordt de verbinding tussen en de energie in de chakra’s hersteld. Hierdoor zul je je beter in balans en rustiger voelen en kun je beter bij jezelf blijven. Ik werk op maat en kan tijdens de behandeling gebruik maken van edelstenen, de energie van mijn handen, of een stemvork.

Chakra's

Tarief

Chakra balancing60 minuten€ 70

U ontvangt na afloop van de behandeling de factuur per mail of desgewenst op papier. De betaling kan contant of per overboeking worden gedaan, met een betalingstermijn van 14 dagen.

Deze behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars, zijn inclusief BTW, en vallen niet onder het SVN lidmaatschap.

Annuleren

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd, bij niet tijdig annuleren worden de kosten voor de behandeling in rekening gebracht.

Behandelingen: Shiatsu therapie | Aroma therapie | Chakra balancing | Spirituele counseling