Shiatsu – intake en behandeling75 tot 90 minuten€ 85
Shiatsu – vervolgbehandeling45 tot 60 minuten€ 70
AromaTouch45 tot 60 minuten€ 60
Symphony of the Cells30 tot 45 minuten€ 50
Chakra balancing60 minuten€ 70
Spirituele counseling90 minuten€ 90

U ontvangt na afloop van de behandeling de factuur per mail of desgewenst op papier. De betaling kan contant of per overboeking worden gedaan, met een betalingstermijn van 14 dagen.

Vergoedingen

De praktijk is aangesloten bij Shiatsu Vereniging Nederland, hierdoor komen de Shiatsu behandelingen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Hiervoor is een aanvullende verzekering noodzakelijk.

U kunt op independer.nl en op zorgwijzer.nl een overzicht krijgen van de verzekeraars die geheel of gedeeltelijk een Shiatsu behandeling vergoeden.

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u er zeker van zijn dat uw behandeling geheel of gedeeltelijk wordt vergoed neem dan contact op met uw zorgverzekering.

Op de zorgnota die u ontvangt staan de gegevens die door de zorgverzekeraar gevraagd worden, zodat u deze nota kan declareren bij uw zorgverzekeraar.

Annuleren

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd, bij niet tijdig annuleren kunnen de kosten voor de behandeling in rekening worden gebracht.

logo Shiatsu Vereniging Nederland
logo Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg
logo Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg